Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@17:58:53 GMT

تبعات کم آبی و کشت محصولات آبدوست برای مردم تبیین شود

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۱۸۹۹

تبعات کم آبی و کشت محصولات آبدوست برای مردم تبیین شود

به گزارش خبرگزاری فارس از پل‌دختر، علی امرایی در جلسه حفاظت منابع آب شهرستان پل‌دختر اظهار کرد: فرهنگ سازی برای استفاده بهینه مردم از آب، راه عبور از خشکسالی در این شهرستان است.

وی سیاست‌های تشویقی را از راه‌های ترغیب مردم برای استفاده از منابع آبی در شرایط بحران دانست و اظهار کرد: بهتر است به جای استفاده از قوه قهریه، سیاست‌های تشویقی مانند پرداخت تسهیلات بلاعوض و کم بهره به کشاورزان را برای مدیریت منابع آبی به کارگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان پل‌دختر گفت: می‌توان برای جبران خسارت‌های محصولات کشاورزی براثر خشک‌سالی ها، شرکت‌های بیمه را برای جبران خسارت مردم پای کارآورد.

وی افزود: موضوع کم آبی و تبعات استفاده از کاشت محصولات  آب‌دوست را باید برای کشاورزان تبیین کرد و آنها نسبت به شرایط کمبود آب و احتمال خشک شدن رودخانه یا چاه‌هایی که برای کشاورزی از آن استفاده می‌کنند، آگاه کرد.

امرایی یادآورشد: می‌توان کشاورزان را آگاه کرد که چنانچه در شرایط کم آبی محصولات کمتری کشت کنند  و به سود کمتر قانع شوند می‌توانند سال آینده کشاورزی بهتری داشته و سود بیشتری عاید آنان شود.

دادستان پل‌دختر بر عدم صدور مجوز برای جلوگیری از  برداشت بی رویه از منابع آبی در شرایط بحران تاکید کرد و افزود: مسئولان مربوطه که طی سال‌های اخیر شاهد کمبود ریزش‌های آسمانی در پل‌دختر بودند، نباید مجوزهای بی‌رویۀ برای برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی و رودخانه‌ها را صادر کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کم آبی خشکسالی امرایی پل دختر کشاورزی منابع آب پل دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهه کرامت، فرصت خوبی برای تبیین ابعاد موج نفرت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی است
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • حسینی: امروزه فریاد حمایت از غزه در غرب طنین‌انداز شده است
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد